Overslaan en naar de inhoud gaan
Veld

Werken bij

Wij zijn een familiebedrijf met liefde voor groenten, hart voor de natuur en oog voor elkaar.
—  Susanne Smits, HR

Bij vanRijsingengreen bieden we banen met impact. Ons grote doel is bijdragen aan het herstel van de aarde en de gezondheid van mensen. Nu en in de toekomst.

Voor ons is het belangrijk, dat je volledig jezelf kunt zijn. Samen gaan we op zoek naar je natuurlijke talent en gaan dit met jou verder laten groeien. We stimuleren onze mensen om op zoek te gaan naar waar ze echt goed in zijn en wat ze van nature al goed doen. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te zijn. Dat ondersteunen we ook met uitgebreide mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling.

De gezondheid en vitaliteit van onze mensen staat bij ons voorop. Zo zorgen we voor gratis fruit en soep in de kantines en organiseren regelmatig informatieve sessies over gezondheid en vitaliteit. Ook hebben we in alles oog voor een evenwichtige werk- en privébalans, met daarin de juiste mate van vrijheid binnen je werk en de werktijden.  

Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en vlotte doorgroeimogelijkheden. We gaan voor langdurige relaties. Veel van onze mensen zijn al meer dan 10 en zelfs meer dan 30 jaar in dienst. 

Wij geloven, en hebben ervaren, dat dit zorgt voor een vruchtbare voedingsbodem voor onze mensen en hun families. Het zorgt voor trotse, veerkrachtige medewerkers, die zorgen voor de bloei van onze organisatie.   

Rode biet open

Wij zoeken jou!

Onze organisatie is aan het groeien! Hierdoor zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste collega’s om ons team te versterken.

Denk je dat jij perfect bij onze organisatie past, maar hebben wij momenteel geen passende functie vrij? Of weet jij niet welke functie het beste aansluit bij jouw ervaring of opleiding? Stuur ons dan een open sollicitatie via onderstaand formulier. Wij bekijken graag of er mogelijkheden voor jou zijn binnen onze mooie organisatie.  

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Emily van Casteren (Recruitment - HR) via 06-13250945 of e.vancasteren@vr-green.com.

  

Solliciteer hier!