Overslaan en naar de inhoud gaan
Veld zonsopkomst

VanRijsingenGreen

Onze organisatie is verdeeld over drie divisies, die zich bezighouden met vollegrondsgroenten. De processen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd, waardoor wij hetgeen de natuur ons biedt tot waarde maken voor ons brede klantportfolio.

Doperwten

VanRijsingenSource

Onder de naam VanRijsingenSource leveren we vollegrondsgroenten voor industrie, versmarkt  & ingrediënten. We leveren onze klanten op contract, d.w.z. dat we afspraken maken over de behoeften van klanten en dat nauwkeurig afstemmen met de telers. Dat doen we samen met telersvereniging De Schakel. Op deze manier kunnen wij voldoen in de behoefte van onze klanten. We telen onze producten op een duurzame manier; een aanzienlijk gedeelte van ons areaal is biologisch. We leveren onze producten met verschillende certificaten zoals; Bioland, Naturland, On the Way to Planet Proof en Demeter.

Onze producten
Wortels in zakje

VanRijsingenCarrotConcepts

Onder VanRijsingenCarrotConcepts leveren wij diverse wortelproducten voor retail-, foodservice-, grootverbruik- en industriële klanten in heel Europa. Door deze diversiteit aan klanten en toepassingen kunnen wij onze grondstoffen optimaal en duurzaam inzetten en gaat niets verloren. Wij noemen dit vierkantsverwaarding. Met een focus op kwaliteit en service kunnen wij onze klanten jaarrond beleveren.

Onze producten
Koudgeperst Wortelsap

VanRijsingenIngredients

Bij VanRijsingenIngredients produceren we groentesappen, sapconcentraten, puree’s en vezels voor producenten van sappen, soepen, sauzen, etc. In samenwerking met Energy Food Ingredients worden deze producten wereldwijd verkocht aan voedingsmiddelen producenten. Ondersteund door onze kennis van de gehele keten, van teelt tot en met de technologie om half-fabrikaten te produceren, transformeren we onze groenten tot ingrediënten voor uitdagende, nieuwe toepassingen.

Onze producten