Overslaan en naar de inhoud gaan
Wortelveld zonsopkomst

Over ons

Wij telen, produceren en verkopen groenten en groenteproducten om netto positief bij te dragen aan de vitaliteit van mens en aarde.
— Gerbrand van Veldhuizen, algemeen directeur

Al 70 jaar verkopen en produceren wij groenten en groenteproducten. Samen met ca. 400 telers, zaaien, oogsten, verwerken en verkopen wij onze producten. We leveren industriegroenten en groente-ingrediënten voor de conserven, diepvriesmarkt en de groenteverwerkende industrie in West-Europa.   

We zijn een familiebedrijf, vanaf het begin telen wij groenten op vraag van onze klanten. Dat doen we nog altijd. En voor veel klanten doen we dat al lang. Voor hun volledige behoefte of ter aanvulling. Wij stemmen de teelt van onze grondstoffen af op het proces van onze klanten. Zodat de groenten die we telen, allemaal een bestemming vinden. In welke vorm dan ook; rechtstreeks van het land, gewassen en gesneden óf verwerkt tot sap, concentraat of vezel. Het gehele proces stemmen we nauwkeurig af in de keten.

Door ons brede klant portfolio hebben we voor alle groenten die we telen een bestemming. Zo gaan we zorgvuldig om met de groenten die door onze telers worden geteeld. Ons areaal is verdeeld over Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Door onze uitgebreide database van de percelen kunnen we jaarlijks de teelten optimaal op elkaar afstemmen.

We verwerken de groenten op vraag van de klant. Voor de conserven en diepvriesmarkt wassen en sorteren wij onze groenten voor we deze aan de klanten aanleveren. Voor de groenteverwerkende industrie kunnen we de producten snijden en verpakken en voor de ingrediëntenmarkt maken we de groenten tot sappen, concentraten, vezels en purees. Al onze processen zijn nauw op elkaar afgestemd, om zo alles van de groenten tot voeding te verwaarden.

We zijn een partner in de keten voor telers en klanten. Door onze jarenlange ervaring, ons grote netwerk, onze agronomische kennis en door onze mentaliteit. Wij regelen het!

Sojaboon in hand

Voor de volgende generaties

Als familiebedrijf zijn we ervan overtuigt dat wij het bedrijf te leen hebben van de volgende generatie. Dat betekent dat we alles beter willen achterlaten dan dat we het gekregen hebben. Dat staat centraal bij de keuzes die we maken. 

Lees hier ons manifest