FS

Meewerkend Voorman

Food  I fulltime | dagdienst (wisselende werktijden) | Deurne

Wij zijn op zoek naar een gedreven meewerkend voorman die gaat voor resultaat en het beste uit het team haalt!

Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman ben je medeverantwoordelijk voor het leiden van het team, zodat er in een goede werksfeer kan worden gewerkt aan het optimale resultaat. Je leidt een deel van de processen, werkt zelf mee en ondersteunt de eindverantwoordelijke van de fabriek met de productieleiding. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de fabriek.

Geen dag is hetzelfde, omdat er veel factoren zijn die de productie beïnvloeden. Denk hierbij aan onverwachte storingen, wisselende grondstofkwaliteit en natuurlijk de bestellingen. Het is daarom belangrijk dat je een goede samenwerking en communicatie binnen het team stimuleert.

De functie is afwisselend. Het ene moment ben je zelf mee klantorders aan het produceren, het andere moment heb je overleg met de productieleiding voor de ombouw van productielijnen en organiseer jij dat vervolgens samen met je collega’s. Of je ontvangt de grondstoffen en plaatst deze op de juiste plek in het magazijn. Ook verzorg je de planning van de arbeidsinzet voor de gehele productielocatie en start je bij een vroege dienst zelfstandig de fabriek op.

Samen met de productieleiding en je collega’s op kantoor zijn jullie degene die ervoor zorgen dat het team aan de gang gaat en dat onze klanten de juiste producten, in aantal en kwaliteit, op de juiste wijze geleverd krijgen.

Er wordt dagelijks van circa 6 uur tot begin van de avond gewerkt. Samen met jouw collega’s wissel je de start- en eindtijd af.

Wie ben je?

Jij houdt van de dynamiek van een foodfabriek! Je begrijpt dat bij deze rol flexibiliteit, kwaliteitsbewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel erg belangrijk zijn. Je krijgt voldoening van zelf de handen uit de mouwen te steken, maar doordat je stevig in je schoenen staat en je het leuk vindt om mensen te motiveren en te coachen ben je ook een natuurlijke leider. Misschien werk je nu in (glas) tuinbouw of akkerbouw en zie je de uitdaging in het werken groente op een andere plek in de keten.

Verder beschik je over:

 • Mbo-4 denk- en werkniveau of bewezen vergelijkbaar vanuit de praktijk;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke (leidinggevende) functie in een productieomgeving;
 • Kennis over de Poolse cultuur of je bent Poolstalig en hebt uitstekende kennis van de Nederlands en/of Engelse taal;
 • Je beschikt over een heftruckcertificaat of bent bereid deze te behalen;
 • Ervaring in food is een pré.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende rol binnen onze productielocatie waar we verse groente verwerken tot halffabricaten. Op de gehele locatie werken dagelijks circa 25 mensen. Je werkt in een mooie, gezonde branche. Ons familiebedrijf heeft een platte structuur en korte communicatielijnen.

Wat bieden we verder:

 • Een arbeidsovereenkomst van 1 jaar, die als we het allebei zien zitten daarna meteen wordt omgezet in een vast contract. Wij gaan voor langdurige relaties en zijn dus op zoek naar een collega voor langere tijd;
 • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zoals opleidingen en trainingen via onder andere ons online leerplatform;
 • Gezondheid: regelmatig gratis soep, groente en fruit in de kantines;
 • Een actieve, gezellige personeelsvereniging;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om, bij een vast dienstverband, een (elektrische) fiets te leasen.

Over het bedrijf

Onze bedrijven zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier. Geïnspireerd door de natuur, accepteren we geen verspilling. We gebruiken alle delen van onze groenten. We bewaken, hergebruiken en versterken onze natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.

We zijn gek op groente. Daarom zoeken we voortdurend innovatieve manieren om alles van de groente te gebruiken.

Solliciteren?

Solliciteer direct via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Emily van Casteren via telefoonnummer 06-13250945 of e.vancasteren@vr-green.com.

Sollicitatieformulier

One file only.
32 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
One file only.
32 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Apply directly?

Fill in the form

Would you like to contact us directly about this job?

vacature@vr-green.com

+316 13 250 945

Whatsapp

Gerstdijk 18, 5704 RG Helmond