Groente vezels

Heftruckchauffeur

Food | Logistiek | 32- 38 uur | Helmond

Is logistiek en het besturen van een heftruck jouw ding? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder.

Wat ga je doen?

Bij vanRijsingengreen zijn we op een missie. Als specialist in het creëren van nieuwe groentetoepassingen, zoals groentesappen, concentraten, vezels en voedings- en kleurstoffen, willen wij het beste van groente naar de wereld brengen.

Je beheert samen met jouw directe collega’s van de expeditie en supply chain de in- en outbound van goederen. Zo spring je op de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens. Beheer je het transport en de voorraad bij onze productielocatie, maar ook de externe opslaglocaties in de nabije omgeving. Ook draag je in deze rol bij aan de orde en netheid van onze productielocatie en magazijnen.

Hierbij sta je veel in contact met productie en supply chain. Je rapporteert aan de Productieleider.

Wie ben jij?

Jij houdt van afwisseling in je werk en vindt het fijn om je rol te pakken binnen een klein team. Met jouw proactieve instelling en flexibele houding kun jij snel schakelen en zit je helemaal op jouw plek in een dynamische rol.

Verder beschik je over:

  • Een heftruckcertificaat;
  • Een vrachtwagenrijbewijs is een pré; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring met een ERP-systeem, bij voorkeur SAP.

Wat bieden wij jou?

Je bent onderdeel van het hechte team van onze Ingredients divisie. Je rol is dynamisch en je gaat aan de slag in een mooie, gezonde branche. Ons familiebedrijf heeft een platte structuur en korte communicatielijnen.

Wat bieden we verder:

  • Een arbeidsovereenkomst van 1 jaar, die als we het allebei zien zitten daarna meteen wordt omgezet in een vast contract. Wij gaan voor langdurige relaties en zijn dus op zoek naar een collega voor langere tijd;
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zoals opleidingen en trainingen via o.a. ons online leerplatform;
  • Gezondheid: regelmatig gratis soep, groente en fruit in de kantines;
  • Een actieve, gezellige personeelsvereniging;
  • Een reiskostenvergoeding.

Over het bedrijf

vanRijsingengreen werkt samen met de natuur aan gezonde groenteproducten. Onze bedrijven zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier. Geïnspireerd door de natuur, accepteren we geen verspilling. We gebruiken alle delen van onze groenten. We bewaken, hergebruiken en versterken onze natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.

We zijn gek op groente. Daarom zoeken we voortdurend innovatieve manieren om alles van de groente te gebruiken.

Zoeken wij jou?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Emily van Casteren via telefoonnummer 06-13250945 of e.vancasteren@vr-green.com

 

Sollicitatieformulier

One file only.
32 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
One file only.
32 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Apply directly?

Fill in the form

Would you like to contact us directly about this job?

vacature@vr-green.com

+316 13 250 945

Whatsapp

Gerstdijk 18, 5704 RG Helmond