Skip to main content
Technisch

Technisch Manager

Techniek | 38 uur | Helmond

Wil jij een hecht team binnen een diverse productieomgeving aansturen? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen?

Als Technisch Manager ben je eindverantwoordelijk voor het totale onderhoud van alle productiemiddelen, technische installaties, gebouwen en terreinen binnen vanRijsingengreen. Het gaat om twee locaties, met drie verschillende plants. Je geeft direct leiding aan het technisch onderhoudsteam bestaande uit ± 8 medewerkers.

Je zorgt voor een goede organisatie van de technische dienst, zodat er efficiënt, met minimale storingen en binnen het budget geproduceerd kan worden. Hierbij stimuleer je continu de samenwerking tussen jouw afdeling en de productieorganisaties.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, onderhouden en opvolgen van het preventief onderhoudsplan van het gehele machinepark. Je zorgt voor een correcte en up-to-date documentatie van de aanwezige bedrijfsinstallaties en onderdelen daarvan. Ook heb je jouw rol binnen investeringsprojecten, je zorgt voor de oplevering van nieuwe installaties binnen de afgesproken specificaties, budget en tijdslimiet.

Verder ben je continu scherp op de ontwikkeling van zowel het team als de individuele medewerker van de technische dienst. Je zorgt voor een fijn werkklimaat. 
In deze rol rapporteer je aan onze Operations Directeur.

Wie ben je?

Als Technisch Manager ben je gedreven, communicatief, analytisch sterk en oplossingsgericht. Het geeft je van nature energie om mensen te coachen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving. Verder beschik je over (project)ervaring met onderhoud en het opstellen van budget- en onderhoudsplannen.

Verder beschik je over:

  • Minimaal Hbo-niveau, bijvoorbeeld een afgeronde bachelor in de richting van Werktuigbouwkunde, Elektronica of Technische Bedrijfskunde;
  • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke, leidinggevende rol;
  • Ervaring in de foodsector? Dat is een pré.    

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende rol binnen een divers productiebedrijf. Je wordt onderdeel van een hecht, collegiaal team in een organisatie met een fijne sfeer. Daarnaast werk je in een mooie, gezonde branche. Ons familiebedrijf heeft een platte structuur en korte communicatielijnen.

Wat bieden we verder:

  • Een arbeidsovereenkomst van 1 jaar, die als we het allebei zien zitten daarna meteen wordt omgezet in een vast contract. Wij gaan voor langdurige relaties en zijn dus op zoek naar een collega voor langere tijd;
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zoals opleidingen en trainingen via o.a. ons online leerplatform;
  • Gezondheid: regelmatig gratis soep, groente en fruit in de kantines;
  • Een actieve, gezellige personeelsvereniging;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Telefoon en laptop van de zaak;
  • De mogelijkheid om, bij een vast dienstverband, een (elektrische) fiets te leasen.

Over het bedrijf

vanRijsingengreen werkt samen met de natuur aan gezonde groenteproducten. Onze bedrijven zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier. Geïnspireerd door de natuur, accepteren we geen verspilling. We gebruiken alle delen van onze groenten. We bewaken, hergebruiken en versterken onze natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.

We zijn gek op groente. Daarom zoeken we voortdurend innovatieve manieren om alles van de groente te gebruiken.

Solliciteren?

Solliciteer direct via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Emily van Casteren via telefoonnummer 06-13250945 of e.vancasteren@vr-green.com.

Sollicitatieformulier

One file only.
32 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
One file only.
32 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Apply directly?

Fill in the form

Would you like to contact us directly about this job?

vacature@vr-green.com

+316 13 250 945

Whatsapp

Gerstdijk 18, 5704 RG Helmond